Koffietijdverhalen met Anita Poolman

Donderdag 21 november 2024, van 12:30 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Laakkwartier

Kosten: gratis

In november is Heel Nederland Leest. Je kunt genieten van twee middagen Koffietijdverhalen in de bibliotheek. Kom je luisteren en verhalen ervaren?

Het is heerlijk om voorgelezen te worden. Zeker om met elkaar verhalen te beleven en uit te wisselen wat een verhaal bijzonder voor je maakt. Dus ga lekker zitten met een kopje koffie en kom luisteren naar de verhalen. Wij zorgen voor wat lekkers. 

Deze Koffietijdverhalen bestaat uit twee bijeenkomsten. Op 21 en 28 november van 12.30 - 14.00.

Reserveren 
Wil je komen? Reserveer dan een plek via laakkwartier@bibliotheekdenhaag.nl, 070 353 75 70 of aan de balie in de bibliotheek. Laat je het weten als je niet kunt komen door je af te melden? Zo maak je iemand anders blij met een plek.

Anita Poolman
Anita is voordrachtskunstenares en altijd bezig met taal. Ze maakt voorstellingen en projecten waarbij taalbeleving en verbeelding belangrijk is. 

Heel Nederland Leest
Elke maand in november vieren we Heel Nederland Leest. Samen een goed boek lezen – dat brengt gesprekken op gang en verbindt mensen met elkaar. En als iederéén hetzelfde boek leest, wil je dat niet missen!  In november 2024 geeft de Bibliotheek de bestseller Joe Speedboot van Tommy Wieringa cadeau aan leden én bezoekers.

Meer lezen? Kijk hier!